Ethereum

Ethereum-plånboken är en gateway till decentraliserade applikationer på Ethereum-blockkedjan. Det gör att du kan hålla och säkra Ether och andra kryptotillgångar som bygger på Ethereum, samt skriva, distribuera och använda smarta kontrakt. Smart kontrakt är en fras som används för att beskriva en datorkod som kan underlätta utbyte av pengar, innehåll, egendom, aktier eller något av värde. Eftersom smarta kontrakt drivs på blockkedjan, så kör de exakt enligt vad de är programmerade för utan möjlighet till censur, stopp, bedrägeri eller störningar från tredje part. Ethereum föreslogs i slutet av 2013 av Vitalik Buterin, en forskare i kryptovaluta samt programmerare.

ethereum

Ethereum är en öppen, digital plattform som möjliggör ett decentraliserat samarbetsprogram. Den har ett välutvecklat programmeringsspråk som är inbyggt som möjliggör att programmerare själv får skapa sina egna valutor och egna decentraliserade applikationer samt skriva smarta kontrakt. Blockkedjetekniken gör att det är omöjligt att korrumpera och användare slipper handla med mellanhänder, de smarta kontrakten sätter villkoren för transaktionen och överföringen hanteras av programvaran.

Lär Dig Trading

För att handla Ether-valutan ether behöver du normalt sett ha tillgång till en börs och en virtuell plånbok, vilket kan ta flera dagar att skaffa. När du handlar CFD-kontrakt på ether äger du däremot aldrig kryptovalutan. Allt du behöver göra är att öppna ett handelskonto hos IG – det tar bara några minuter. Trading med finansiella instrument och/eller kryptovalutor innebär stora risker, inklusive risken för att du förlorar något, alternativt allt av ditt investeringsbelopp och kanske inte är lämpligt för alla investerare. Kurserna för kryptovalutor är extremt volatila och kan påverkas av externa faktorer som finansiella, reglerande eller politiska händelser. Trading med marginal ökar de finansiella riskerna.

  • Genom att blockera kan du och %USER_NAME% inte se varandras inlägg på Investing.com.
  • Det kan därför ta lite tid innan inlägget visas på vår hemsida.
  • Eftersom den är en virtuell valuta är ether inte knuten till något centralt organ, som en bank eller en myndighet.
  • Den engelska versionen av detta avtal är den huvudsakliga versionen, vilken ska råda om något skiljer sig åt mellan den engelska versionen och den svenska versionen.
  • Det vanligaste sättet att köpa Ethereum är genom börser för kryptovalutor som GDAX, Poloniex eller Bitfinex, alternativt direkt från andra personer via marknadsplatser och auktionsplatser.

Ethereums popularitet skulle kunna öka i takt med att valutan integreras i exempelvis betalningssystem och crowdfunding-plattformar, samtidigt som förtroendet för traditionella system kan börja vackla. Investing.com – Nedgången i Bitcoin fortsätter. Fallet började i fredags efter släppet av amerikansk inflationsdata, som återigen… Bredare stöd Ethereum-ekosystemen förändras ständigt i takt med att kryptovalutan accepteras bland såväl oberoende investerare som bland aktörer inom branschen. Du kan använda CFDs för att öppna långa och korta positioner, med spreadar från endast 2 punkter. Ether kan handlas på alla våra handelsplattformar, inklusive MT4.

Hur Kan Jag Handla Cfds På Ether?

Investing.com – EU införde nyligen en lag som kommer att förbjuda… Investing.com – Ethereum föll nyligen under den psykologiskt viktiga… Professionella kunder kan förlora mer än sin initiala insättning. En negativ fokusering i media, särskild på säkerhetsbrister och intrång, kan påverka allmänhetens syn på Ethereum.

Till skillnad från bitcoin är tillgången på https://bitcoinera.se/dror-efrat-saljer-investing-com-till-en-utlandsk-fond/ inte begränsad. Många ether-enheter kommer dock ändå att läggas till och tas bort över tid, vilket kommer leda till att tillgången varierar. Precis som med traditionella valutor kan du äga, växla och spekulera i ether. Eftersom den är en virtuell valuta är ether inte knuten till något centralt organ, som en bank eller en myndighet.

Ethereum är en digital plattform där en mängd olika applikationer kan byggas, som identitets- och säkerhetsprogram och så klart även betalningsmetoder. Den engelska versionen av detta avtal är den huvudsakliga versionen, vilken ska råda om något skiljer sig åt mellan den engelska versionen och den svenska versionen. Genom att blockera kan du och %USER_NAME% inte se varandras inlägg på Investing.com. Din möjlighet att kommentera är för tillfället avstängd på grund av negativa användarrapporter. Ansvariga för spam eller missbruk kommer att tas bort från webbplatsen och förbjudas från framtida registrering på Investing.com diskretion.

Handla Bitcoin Hos Ig

Observera att alla kommentarer är under behandling tills de godkänts av våra moderatorer. Det kan därför ta lite https://bitcoinera.se/ tid innan inlägget visas på vår hemsida. Vårt pris är just nu 204 för att sälja ether och 206 för att köpa den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *